Ανακαλύπτοντας την αίσθηση της τέρψης

Αχνό πράσινο. Έξτρα παρθένο. Με άρωμα που προκαλεί θαυμασμό. Ένας ευωδιαστός βιολογικός χυμός. Ένα ζεστό χάδι που αναζωογονεί τις αισθήσεις. Ένα λάδι που σε ταξιδεύει προς νέες εμπειρίες. Σαν την αίσθηση της απόλαυσης, της ευδαιμονίας. Αυτή είναι η ευδοκία που ζει μέσα σε κάθε σταγόνα.

Πράσινος χυμός ελιάς: Ανακαλύπτοντας την αίσθηση της τέρψης

Σήμερα, εφτάνουμε στα 79 χρόνια μετά τα ενθουσιώδη λόγια του Λόρενς Ντάρελ για τους ελαιώνες και το λάδι της Κέρκυρας. Τώρα, η αναγνώριση ακολουθεί τα λόγια του συγγραφέα. Το αχνό πράσινο, χυμώδες λάδι από το νησί των Φαιάκων, αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο λάδι στον κόσμο. Η παρατήρηση αυτή επιβεβαιώνεται από Έλληνες και διεθνείς επιστήμονες, ερευνητικά κέντρα και φαρμακευτικά ιδρύματα, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι το λάδι “The Governor’s” από τον Κερκυραίο Σπύρο Δαφνή, διαθέτει τα υψηλότερα επίπεδα ελαιοκανθάλης και ελαιασίνης – δύο πολύτιμες ουσίες για την προστασία της καρδιαγγειακής υγείας. Επιβεβαιώνοντας αυτό, το πρώτο ελαιόλαδο από τον κόσμο του “The Governor’s” που κυκλοφόρησε πριν από δύο-τρία χρόνια, πουλιόταν με 3 ευρώ το λίτρο. Σήμερα, στο Harrods του Λονδίνου, το ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ του “The Governor’s” πωλείται 60 ΕΥΡΩ!

Παρά το γεγονός ότι η τιμή αποτελεί απλά ένα ενδεικτικό στοιχείο, η εξαιρετική ποιότητα είναι η πραγματική βάση. Αυτό που λέμε με σιγουριά και αποφασιστικότητα.

Επομένως, το περιπετειώδες και ερευνητικό ταξιδιωτικό site fermor.gr, επιλέγει σήμερα να μοιραστεί μαζί σας τον κόσμο του “Κυβερνήτη”. Αυτός ο ευωδιαστός “θησαυρός” της Κέρκυρας πραγματικά αξίζει την αφιέρωση.

Πηγή: fermor.gr

We use cookies to improve your browsing experience on our website, analyze site traffic, and personalize content. View Our Cookie Policy.